Allt man behöver är en pastpåse att smula sönder digestivekexen i, en visp att röra ihop ingredienserna med, kniv, rivjärn och en form... och en kylskåp.

Gör så här.
Smula sönder digestivekex, ca 20 st eller mer om ni vill ha en tjockare botten och smält en bit smör och blanda ihop så att kexsmulorna binder samman. Platta ut det i en form, jag änvände mig av en 14dl aluminium form med hjälp av ett glas så att det blir jämt fördelat.
Ta tre lime och pressa ut juicen och rör ihop det med en halv burk kondenserad mjölk (och riv ner lite limeskal om ni vill)
Blanda sedan ner en hel ask philladelphia ost, en halv burk kesella och en msk honung. vispa ihop allt till en jämn och slät kräm. Häll fyllningen i pajformen och granera med rivna lime skal. Ställ i kylskåp nån timme eller så kan ni ställa in den i frysen under en kortare tid.

My super easy and super, super delicious cheesecake! So yummi it only took me two days to finish it.
No comments:
Post a Comment